Lauantaina oltiin poikkeuksellisesti Sporttikoirahallissa agilitytreeneissa. Harjoiteltiin erityisesti keppejä, jotka taitavat olla enemmän kynnys minulle kuin Tepolle. Herra pujotteli keppejä niin hienosti, että minuun iski aivan tajuton drillaushalu päälle, ja siitähän seurasi sitten se, että Teppo tympääntyi keppeihin aivan täysin! Olisi ehkä ollut syytä lopettaa viimeistään siinä noin 10. toiston jälkeen.

Erityisharjoittelua tarvitsemme Tepon kanssa esteiden kiertämiseen takaa, joissa haukun kaarrokset tuppaavat vähän venymään ja aikaa kuluu. Lisäksi harjoiteltiin valintatilannetta putki vai A, joista jälkimmäinen houkuttaa erityisesti. Hyvin sujui!

Lisäksi teimme pientä radan pätkää.

Radan pahin kohta meille olivat kohdat 9-10,  jossa oli tosi tiukka vienti kepeille. Teppo selvästi tarvitsisi vähän suoremman lähestymisen, kun ei olla ihan näin tiukkoja harjoiteltu. Toinen hankala kohta oli tuo viimeinen este: meni kyllä oikein, mutta tosi kökösti, sillä jotenkin onnistuin aina olemaan Tepon kulkureitin tiellä. Muutoin sujui kyllä yllättävänkin hyvin.