Kinttu on edelleen kipeänä ja Teppo töpöttelee kolmella koivella. Vauhtia piisaa kyllä tälläkin tavalla ja kovasti poju haluaisi toimintaa.Siksi ollaankin kotosalla varovasti tehty pientä tokoilua.

Merkille meno sujuu lyhyeltä etäisyydeltä hienosti. Tavallisen kapulan nouto sujuu jo varmemmin, kun siirrettiin kapulan luovutus edestä sivulle. Metallinen kapula sen sijaan tuottaa suuria vaikeuksia, mutta sen pitoharjoitukset ovat juuri sopivia harjoituksia toipilaalle.

Kaukokäskyjä harjoitellaan kovasti. Liikerata on nyt hallussa namiohjauksella siten, että etukäpälät pysyvät paikoillaan. Etäisyydeltä onnistuu seisomisesta istuminen, istumisesta ja maasta seisominen. Maahanmeno istumisesta ja maasta istuminen tuottavat vielä suuria vaikeuksia.

Tunnariakin ollaan harjoiteltu. Kolmesta kapulasta se tuo oman, kunhan näkee, mihin sen laitan ja etäisyydet ovat suuret. Edistystä on siis tapahtunut, kun lähdettiin siitä, että haukulla oli kaikki kapulat suussa yhtä aikaa. Valitettavasti alkaa vaan kapulat loppumaan, juuri kun pientä edistystä on alkanut tapahtua.