Teppo terästäytyi tänään tokoisoissa Malminkartanossa ja teki kaikki liikkeet parhaansa mukaan. Tuloksena oli 166 pistettä ja ensimmäinen ykköstulos!

Ennen kisaa meinasi kyllä tapahtua katastrofi, sillä Teppo pelästyi oikein kunnolla ärhäkkää ampiaista. Onneksi sain hätistettyä otuksen pois, eikä se päässyt pistämään poikaa. Sen verran tapaus kuitenkin vaikutti, että poju meni kehään paikkamakuuseen häntä koipien välissä.

Luoksepäästävyys 10
- Kun tuomarina oli nainen (Pirkko Bellaoui), ei ollut mitään ongelmia. Tuomari kehui Teppoa rauhalliseksi.

Paikalla makaaminen 9
- Liike oli haastava, sillä kuudesta koirasta kolme lähti liikkeelle. Teppokin oli hieman rauhaton, mutta pysyi paikalla. Yksi piste väheni siitä, että herra meni liian hitaasti maahan.

Yksilöliikkeitä jouduimme hieman odottelemaan, ja vein Tepon autoon rauhoittumaan. Strategia tepsikin hyvin, sillä ampiaiset unohtuivat ja Teppo oli tarpeeksi tympääntynyt odotteluun ja odotti pirteänä päästäkseen tekemään jotakin.

Seuraaminen kytkettynä 7
- sujui muuten todella hyvin, mutta juostessa Teppo innostui ja edisti ja erkaantui. Pisteitä ropisi myös omasta ohjauksestani: hypistelin kuulemma hihnaa koko ajan kädelläni.

Seuraaminen taluttimetta 7,5
- sujui muuten hyvin, mutta juostessa jälleen erkaantui ja perusasennot olivat hitaita ja se korjasi asennon joka kerta (vaikkakin itsenäisesti), jälleen minulla ylimääräisiä ohjausliikkeitä

Maahanmeno 8,5
- Muuten hyvin, mutta hitaasti ja jälleen yksi piste hupeni siitä, että kroppani hieman kääntyi koiraan käskyttäessä.

Luoksetulo 8
- Tavanomaiseen tapaan Teppo tuli sellaisella ryminällä, että juoksi vähintään metrin ohi ja teki ilmassa voltin

Seisominen 9
- Tepon suoritukseksi erinomainen, vaikka otti askeleen käskyn jälkeen

Estehyppy 9
- Tässä taas ropisi ohjaajan eteenpäin nytkähdyksestä käskytyksessä.

Kokonaisvaikutus 8
- Olisi kuulemma ollut 9, jollei koira olisi ollut liikkeiden välillä niin rauhaton. Tepolle odottelut ovat vaikeita, varsinkaan kun lelua ei tippunut odottelusta lainkaan. Minusta tässäkin Teppo kuitenkin tsemppasi, kun ei sentään ihan muutamaa pienen pientä haukahdusta lukuun ottamatta räksyttänyt.

Kunpa pystyttäisiin yhtä hyvään suoritukseen piirimestaruuskisoissa 12.9.