Ekat viralliset kisat takana, ja lippu korkealla kohti seuraavia kisoja. Teppo ei ollut hallista, muista koirista ja kentällä liikkuvista henkilöistä millänsäkään. Muutenkin pojulla oli into päällä.

Agilityrata oli selkeä ja looginen, mutta taisi sen verran olla kisajännitystä, että se kyllä unohtui kisan jälkeen. Rata alkoi hypyllä, jota seurasi heti kepit: haastava paikka, mutta Teppo selvitti sen upeasti! Sen sijaan keppien jälkeen tuleva putki osoittautui ensimmäiseksi kompastuskiveksi: ohjasin Tepon huolimattomasti sisään ja lähdin samalla jo kohti seuraavaa estettä, joten saatiin tältä esteeltä yllättäen kielto. Sitten rata sujui tosi hyvin: ensimmäinen A:n ylitys ok, mutta jälkimmäisellä kiirehdin jo kohti seuraavaa estettä, jolloin Teppo hyppäsi puolivälistä jo perääni. A:lta siis kontaktivirhe. Loppupään keinun Teppo otti vähän varovasti, mutta meni kuitenkin. Ajan alitimme kiellosta huolimatta yli kolmella sekunnilla ja virhepisteitä kertyi 10. Oma kuntoni petti puolivälissä rataa, ja taisi olla liian tuhti aamupala takana, kun luulin oksentavani maaliin päästyä.

Hyppyrata oli haastavampi.

Alku sujui ihan älyttömän hyvin. Sitten esteen 11 jälkeen omat pasmani menivät täysin sekaisin. Olin jahkaillut rataan tutustumisessa, teenkö tässä kohdassa valssin vai en, ja sitten radalla unohdin valssin ja sähläsin jotain ihmeellistä. Teppohan ei tällaisiä sähläyksiä kestä, enkä saanut sitä lopulta putkeen lainkaan, kun vielä kaiken lisäksi jäin putken suulle tukkeeksi. Seurauksena hylky ja Tepolta minulle haukut. Loppurata meni sitten taas aivan upeasti, jopa kepit sähläyksen jälkeen.

Kaiken kaikkiaan olin tosi tyytyväinen. Ei oikeastaan ihan kamalasti jännittänyt, ja keskityin varsinkin ensimmäiseen rataan hyvin. Hieman harmittaa tuo hyppyradan oma kömmähdys, mutta Teppo oli kyllä kisoissa aivan superhyvä!