Meikäläistä ei haasteet hirvitä! Päästiin Tepon kanssa HSKH:n tottelevaisuusjoukkueeseen SM-kisoihin, jotka pidetään kesäkuun lopulla Imatralla. Paljon on kyllä tehtävää ennen sitä.

Harjoituksissa paikallamakuu on sujunut hyvin, vaikka välillä se alkaa edelleen vikistä. Viimeksi se pysyi kuitenkin paikallaan, vaikka yksi koira lähti rivistä useampia kertoja ja hallin ulko-ovesta ramppasi porukkaa, jota se kyllä aika aktiivisesti seurasi. Seuraaminen vaatii vielä hiomista: kontakti tuntuu olevan enemmän namitaskuun kuin minuun. Paikan se pitää aika hyvin täyskäännöksiä lukuun ottamatta. Maahanmeno hallissa muiden koirien kanssa ei luonnistu ollenkaan. Liekö sitten epävarmuutta muista koirista vai aihdistuuko se edelleen paikallamakuusta niin paljon, ettei halua enää uudelleen mennä maahan?

Viikon päästä on Purinalla ensimmäinen alokasluokan tottelevaisuuskoe. Jännittää ihan kamalasti! Nyt tuntuu kahden agilitystartin jälkeen, että niihin jännittäminen ei ole mitään verrattuna tähän tokokokeeseen jännittämiseen. Kunpa Teppo ei äityisi ihan kamalasti haukkumaan kokeessa.