Heti vuoden ensimmäisenä päivänä oltiin agilitykisoissa Hyvinkäällä. Kyllä taas pitkästä aikaa jännitti, ja se näkyi ensimmäisessä radassa. Rata ei ollut paha: looginen eikä mitään ihmeellistä. Silti onnistuin mokaamaan aivan simppelissä kohdassa hieman myöhästymällä. Lisäksi Teppo teki lentokeinun ja viimeinen este juostiin taas ohi.

Toinen rata näytti tosi pahalta. Takaaleikkauksesta yhdessä hyppykohdassa ei päässyt yli eikä  ympäri ja kaiken kukkuraksi radalla oli pöytä! Hyvin itsevarmasti kisa-alueella käyttäytynyt Teppo ei ollut moineskaan takaaleikkauksesta. Valssaus ennen keppejä sujui hienosti. Ja sitten se pöytä: hidastin Tepon vauhdin tosi topakasti pituuden jälkeen ja tulimme pöydälle hiljaisella vauhdilla. Teppo kurkkasi pöydän alle, mutta hyppäsi sitten pöydälle ja istuikin käskystä. Itse luulin, että kurkistelusta olisi tullut jo kielto, mutta ihme kyllä ei. Loppu sujui suunnitelmien mukaan, vihoviimeinen este mukaan lukien.

Tuloksena nollarata ja kolmas sija! Tepolla alkaa selvästi itsevarmuus kisatilanteissa kasvaa, eikä se enää ota niin raskaasti ohjaajansa mokia. Harmi vaan, että nyt tulee vähintään parin kuukauden kisatauko omien töideni vuoksi.