Viime tiistaina oltiin jälleen treenitauon jälkeen hakutreeneissä vaikeissa olosuhteissa: aivan tuuletonta ja maastona ryteikkö.

1. maailimies oli ryteikössä, syvähkön ojan takana: hienohelma ei oikein millään olisi ryteikköön lähtenyt ja pojulle piti etsiä jonkinlainen polun tapainen, jotta se pääsi alkuun. Sitten tuli vielä töksäys ojan ylityksessä. Löysi kuitenkin lopulta ja haukkui.

2.  maalimies oli ylämäessä, hieman helppokulkuisemmassa maastossa: hieman herra hortoili, mutta teki kuitenkin koko ajan töitä ja löysi maalimiehen ja haukkui.

3. maalimies oli todella haastava (myös joillekin muillekin ryhmämme koirille): ryteikössä, ojan takana ja ojassa vielä kaatunut puu: tässä meille kävi myös pieni kömmähdys, sillä Teppo ehti ensin näkemään maalimiehen tämän siirtyessä piilolle. Teppo luonnollisesti lähti maalimiehen perään, mutta tuli lopulta kun kutsuin. Kun sitten lähetin Tepon uudelleen piilolle, se jäi noin 10 metrin päähän maalimiehestä ja haukkui ja palasi. Ei muuta kuin uudelleen lähetys ja vielä toinenkin. Lopulta herra meni maalimiehen luo ja haukkuikin komeasti.