Paljon ei olla Tepon kanssa ehditty kotosalla oleskella, kun ollaan oltu koko ajan menossa. Viime viikonloppuna olimme kasvattajan järjestämällä mahtavalla leirillä. Tavattiin sukulaisia: ihana isukki, velipoika, pari siskoa ja mummi. Hieman jännitettiin, miten veljekset yöpyvät samassa huoneessa, mutta hyvin pojat tulivat toimeen keskenään. Ainoa rähinä tuli ulkosalla, kun Eetulla oli isompi keppi kuin Tepolla. Kokonaisuutena ihmettelin, miten hyvin Teppo sopeutui parinkymmenen vesikoiran laumaan: ei mitään rähinöitä ja tyttöjen kanssakin se käyttäytyi herrasmiehen tavoin.

Leirillä tutustuimme rallytokoon, joka voisi sopia Tepolle. Siinä kun pääsee koko ajan liikkumaan. Lisäksi treenasimme leirillä BH-kokeeseen, agilityä, tokoa ja vedettiin yhdessä esineruutu- ja hakutreenit. Lauantain agility oli kyllä meille aika haastava, ja hieman rupesi poikaa jo ahistamaan. Onneksi sunnuntaina oli vähän helpommat treenit, ja saatiin taas vähän itseluottamustamme takaisin. Lauantaina tein myös BH-treeneissä pahan virheen makuuttamalla Teppoa liikaa. Poju meni aivan paniikkiin: istui ja melkein ulvoi! Mahtaisikohan se osata yhdistää tuon paikallamakuun BH:hon, koska sunnuntaina tokon paikallamakuu sujui mallikkaasti, vaikka molemmilla puolilla oli vielä häiriötäkin. Saatiin myös hyviä vinkkejä tokotreenien monipuolistamiseen.

Teppo ja hurmaavat tytöt Maisa ja valkoinen pöpökkä Ansa, joka hurmasi lähes kaikki leirillä.

Leiriltä palasimme sunnuntai-iltana. Takana oli 8 tuntia treeniä lauantaina ja 4 tuntia sunnuntaina ja lisäksi muuta hulinaa. Itse olin aivan puhki, mutta Teppo se jaksoi vielä rellestää leluillaan ympäri kämppää. Taisi olla leluja ikävä!

Tänään oltiin aamulenkillä agilityä treenaamassa ja sitten Hyvinkäällä porokoiratyttöjen luona kyläilemässä. Niin oli Tepolla kiire juoksennella ympäri metsää, että nakitkaan eivät maittaneet. Onneksi oli sentään mukana porsaanfilettä, jota poju nippa nappa malttoi tulla aina aika ajoin maistelemaan. Hieman on alkanut nuorempi tytöistä kiinnostaa Teppoa, mutta hyvin tytöt saivat välillä pojua karistettua kannoiltaan.