Eilen oltiin tokokisoissa Espoossa metsästämässä kolmatta alokasluokan ykköstä. Ihan ei tällä kertaa tärpännyt, sillä kokonaispistemäärä jäi 153 pisteeseen.

Luoksepäästävyys 10
- Onnistui, vaikka Teppo kyllä selvästi jännitti miestuomaria.

Paikalla makaaminen 5
- Tähän kaatuikin sitten ykkösjahti. Poju nousi istumaan ja alkoi huutamaan aivan paniikissa. Ensin ajattelin, että se paineistui miestuomarista, mitä kyllä vähän ihmettelin. Syynä taisi sittenkin olla vieressä maannut flattiuros. Tepollahan on todella huonoja kokemuksia agilitykentällä näistä kavereista, ja taisin vaatia vähän liikaa, kun jätin sen yksin pelottavan koiran viereen. Toivottavasti ei nyt vaikuta Tepon paikalla makuuseen seuraavissa kokeissa.

Seuraaminen kytkettynä 9
- Paras seuraaminen ikinä! Ja vielä kaiken lisäksi huomattavan pitkä pätkä alokasluokan seuraamiseksi. Tuomarikin kehui hienoksi.

Seuraaminen taluttimetta 8,5
- Edelleen hyvää seuraamista, vaikka lopussa alkoi jo vähän hyytyä.

Maahanmeno 7
- Jälleen tarvittiin kaksi käskyä.

Luoksetulo 8
- Pisteitä ropisee piruetista sivulle tullessa (Teppo kun tekee peräti kaksi piruettia, kun tykkää tästä liikkeestä niin kovasti)

Seisominen 8
- Otti ilmeisesti muutaman askeleen käskyn jälkeen.

Estehyppy 7
- Meni istumaan ennen käskyä.

Kokonaisvaikutus 8
- Oli iloinen ja vilkas, mutta siitä seurasi muutama haukahdus liikkeiden välillä, mistä rokotusta. Itse olin kuitenkin tyytyväinen, kun palautui niin hyvin tuosta paikallamakuun paniikkihäiriöstä.