Oltiin jälleen hiekkakuopalla muurahaisten paratiisissa. Maasto oli siis aika avoin, mutta hankaluutta lisäsi se, että piilot hiekkakuopan rinteessä tai pohjalla ja yksi piilo aukean takana olevassa metsässä. Pieni tuulenvire kävi hiekkakuopalta päin.

1. maalimies hiekkakuopan pohjalla, Tepolle uusi naishenkilö: Teppo lähti vinoon liiaksi vasemmalle, mutta sai vainun samalla hetkellä, kun huusin sitä. Löysi sitten maalimiehen helposti ja haukkui kymmenkunta haukkua.

2. maalimies tuttu mies, mutta ensimmäistä kertaa pahvilaatikon sisällä umpipiilossa aukean takana metsässä, ei tuulen puolella: Teppo lähti tosi vinoon jälleen liiaksi vasemmalle, mutta huomasin lähetyksen jälkeen, että sinnehän koira lähti, mihin kroppani osoitti (vaikka käsi osoittikin eri suuntaan). Se juoksi ensin piilon ohi, mutta palasi saatuaan vainun, oli hieman epävarma, mutta haukkui sitten reippaasti maalimiehen.

3. maalimies uusi, suurikokoinen mieshenkilö, melko lähellä keskilinjaa, tuulen puolella: Lähetin Tepon väärään paikkaan, koska luulin maalimiehen olevan kauempana ja vähän eri kohdassa. Jouduin huutamaan sen takaisin. Uudella yrityksellä löysi maalimiehen helposti ja ehti haukahtaakin, vaikka ohjeistus oli, ettei haukuteta. Turhaan epäilin Tepon hieman aristelevan uutta maalimiestä: ei mitään epävarmuutta.