Viime viikon tiistaina oltiin Hämeenlinnassa tokokokeessa ja vihdoin tärppäsi se viimeinen 1. tulos. Pisteitä saatiin liikkeistä seuraavasti:

Luoksepäästävyys 10
Paikalla makaaminen 10
Seuraaminen kytkettynä 7,5
Seuraaminen taluttimetta 7
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 6
Luoksetulo 8,5
Seisominen seuraamisen yhteydessä 9
Estehyppy 10
Kokonaisvaikutus 8

Pisteitä yhteensä 166,5 ja sijoitus 4.

Tuomari oli kyllä aika kiltti Tepolle. Paikalla makaaminen oli äärimmäisen levotonta: piippasi kun jätin pää pyöri kuin väkkärällä, viittä vaikke ryömi ja taisi vähän häärätä peräpäänsäkin kanssa. Itse olisin antanut korkeintaan 7 pistettä moisesta. Seuraamisessa oli tyypillinen ongelma: alku aivan erinomaista, mutta puolivälin jälkeen kiinnostus lopahtaa. Maahan meni seuraamisesta ensimmäisellä käskyllä, mutta pisteitä meni liian korostetusta käskystä ja hidastamisesta seuraamisessa ennen käskyä. Luoksetulo oli jälleen Tepolle tyypillinen "rakettisyöksy", joka päättyy volttiin noin pari metriä takanani.

Parin viikon päästä  startataan avoimessa luokassa, joten viime torstaina piti tarkistaa, missä vaiheessa avoimen liikkeet ovat. Paikkamakuuseen saatiin kaverikin, ja Teppo pysyi tosi hyvin paikallaan. Itse asiassa avoimen paikkamakuussa se on rauhallisempi, koska sen pitää seurata missä olen. Tosi jättäessä jälleen piippasi.

Nouto ja estehyppy ovat aika hyvässä jamassa, mutta saapa nähdä, pysyykö nouto kasassa häiriössä. Kaukokäskyissä saimme häiriöapua, ja yllättävän hyvin sujui, vaikkakin vaihdot ovat hitaita. Suurin ongelma on luoksetulon pysäytys, jota täytyy nyt alkaa tosissaan harjoitella myös liikkeenä.