Rankka viikko takana Teppo-paralla, kun oli se kauhia luonnetesti ja sitten vielä tuli hurja reaktio punkkipannasta. Kutinaa ja säpsyjä, joita kesti pari päivää. Torstaina oli kuitenkin vuorossa ensimmäiset agilitytreenit ja sen perään vielä tokotreenit. Aluksi käytiin tunnin metsälenkillä ja uimassa, jotta saatiin lihakset vetreiksi.

Meikäläistä huolestutti treenit kamalasti: kestääkö kynsi, riittääkö lihaskunto? No pojulla ei ollut hätäpäivää. Agilitytreeneissä meno oli sähäkkää, varsinkin kun tehtiin varmuuden vuoksi minikorkeudella. Ratatreeneissä haastetta aiheuttivat tiukat käännökset ja etenkin neljän vierekkäisen esteen sarja, jossa meikäläisen kädet taisivat taas tehdä ties mitä. Itsenäisen radan teemana  oli kepeille meno eri suunnista ja ohjausliikkeet ennen ja jälkeen keppien. Tämä harjoitus ei oikein onnistunut.

Tokotreeneissä aivan kaikki meni putkeen. Paikkamakuussa ei piipannut lainkaan. Itsenäisesti harjoitellen teimme hyvän ruutuharjoituksen, alokasluokan ja avoimen luokan hypyt täydellisesti, nouto hienosti, avoimen kaukokäskytkin hitaasti mutta varmasti. Ohjatusti etenimme huomattavasti luoksetulon pysäytyksessä. Kouluttajamme kehui, miten upeasti Teppo toimii. No eihän herraa oltukaan väsytetty kuin pari tuntia, jotta saatiin tyypilliset hötkyilyt pois.

Tänään oltiin vähän harjoittelemassa itsenäisesti agilityä. Treenattiin vielä tuota neljän vierekkäisen esteen pätkää, joka ei sitten onnistunut edelleenkään meikäläiseltä. En taas saa itseäni tekemään ohjausliikettä oikein, vaan kädet sohii sinne tänne. Sen sijaan keppiharjoitus saatiin tehtyä ja kontakteja hiottiin. Tein jopa harjoituksia, joissa lähdin juoksemaan A:lta ja Tepon piti silti odottaa. Onnistui yhden kerran!